GRATAR COMPOZIT B125 PT.TUB DN315

GRATAR COMPOZIT B125 PT.TUB DN315

  • Codul produsului: CGSMCB315

DIMENSIUNI:

CodRezistentaInchidereA x B Lung. extD diam. capacP pasul liberH (inaltime)
CGSMCB315 12.5 t DA 380 x 380 308 274 125

SPECIFICATII:

  1. Material utilizatSMC/BMC
  2. Manevrabilitate si rezistenta - produse fabricate si testate conform standardelor EN 124, cuprinse in Agrement Tehnic 003-05/719-2019. Aceste capace se preteaza pentru zona pietonala avand o rezistenta maxima de 12,5t /Clasa B125.
  3. Greutate redusa si manevrabilitate - datorita greutatii reduse a materialului din care sunt fabricate SMC/BMC, capacele noastre sunt usor de manevrat si instalat fapt ce ajuta considerabil constructorul la reducerea costurilor si a riscului de accidente.
  4. Rezistenta la rugina/agenti chimici - materialele utilizate sunt rezistente la rugina/actiunea agentilor chimici. Nu este necesara vopsirea acestora . Riscul producerii de scantei ca in cazul capacelor din fonta este foarte redus fapt ceea ce face cea mai potrivita alegerea capacelor din material compozit, ideala pentru utilizare in spatiile unde se lucreaza cu materiale inflamabile (ex. benzinarii).
  5. Izolare electrica - SMC/BMC este un material izolant impotriva dispersarii curentului electric, se poate utiliza in spatii cu umiditate ridicata (ex. pietonale, fabrici etc).
  6. Zgomot redus - reduce zgomotul produs de vehiculele ce trec peste capacele de canalizare (ex. parcari, drumuri, sosele, autostrazi).
  7. Protectia mediului - comparativ cu producerea capacelor din fonta, la producerea capacelor din material compozit emisia de CO2 este considerabil redusa. Datorita greutatii reduse, transportul capacelor din material compozit este mult mai facil (se poate transporta o cantitate mai mare intr-un transport).
  8. Personalizare - gratarele se pot livra in orice culoare (la comanda) si cu inscriptionari personalizate. Inscriptionarea se poate face gratuit pentru cantitati mai mari sau contracost pentru comenzi mici.
  9. Protectie la furt - in functie de model, capacele au sistem de blocare/inchidere. Datorita conditiilor speciale de reciclare a materialului din care sunt fabricate (SMC/BMC), capacele nu prezinta nici un interes pentru furt (spre a fi valorificate ca si materii reciclabile de catre hoti).
Pret:

299.90 lei

450.99 lei