Despre CSV Meda


Idealul grupului nostru este să devenim prima opțiune a clienților când aleg produse pentru canalizare, instalații apă și gaz, într-o societate concurențială în continuă creștere, oferind produse de înaltă calitate din portofoliul nostru variat.

Suntem o societate care se bazează pe o echipă de profesioniști, care depune eforturi să atingă performanță prin promptitudinea și seriozitatea cu care abordăm fiecare solicitare primită.

Cu ajutorul loialității dezvoltăm o relație bazată pe respect și încredere reciprocă cu angajații și partenerii noștri, cărora vrem să le creăm un mediu propice în care să-și poată atinge potențialul maxim.

Prin comunicare, grupul nostru susține teoria lucrului bine făcut prin respectarea întregii proceduri de lucru: de la consultanță clienți, primire și livrare comenzi, pănă la asistență post-vânzare. Punem accentul pe o comunicare deschisă și permanentă.

Suntem inovativi, punem accentul pe învățare continuă și inovare pentru a dezvolta un serviciu cuprinzător și calitativ, prin respectarea standardelor în vigoare, care să vizeze relații de afaceri durabile și profitabile.

Adoptam o atitudine bazată pe integritate. Suntem deschiși la nou, vedem lucrurile dintr-o perspectivă diferită, ne adaptăm societății care se află într-un permanent proces de schimbare.

Ne definește accesibilitatea, suntem ușor de găsit și de înțeles, și întotdeanuna suntem pregătiți să oferim suport și sprijin clienților noștri.

 

CSV MEDA S.R.L. | CALEA IALOMIȚEI | TÂRGOVIȘTE | DÂMBOVIȚA | ROMÂNIA |

J15/339/2001

RO14368607

RO98BACX0000000487671000

BANCA: UNICREDIT BANK - TÂRGOVIȘTE.

 

               

 

WE SEE IN A DIFFERENT VIEW!!!